Download hier de training ‘Digitale Tools voor aantrekkelijker (duurzaam) Bèta onderwijs’. Deze trainingsmodule is één van de producten van het MASS (Motivate and Attract Students to Science) project. Voor meer informatie over het MASS-project kunt u kijken op onze website: www.mass4education.eu.  

Deze trainingsmodule is ontwikkeld om leraren en NME’ers te ondersteunen in het gebruik van digitale tools in (duurzaam) Bèta onderwijs. De training geeft een inkijkje in verschillende digitale tools, laat zien welke voordelen er aan zitten en inspireert om de tools zelf in te gaan zetten in de klas.

!Tip 1: vraag docenten vooraf waar ze behoefte aan hebben en over welke tool(s) ze meer willen weten. Je kunt dan de basis aanbieden zoals in deze handleiding staat beschreven of je kiest ervoor om deze basis op één of meerdere specifieke tool(s) verder uit te werken met meerdere voorbeelden die je kunt vinden in onze tutorial.

!Tip 2: Probeer uit te vinden welk MASS materiaal gebruikt kan worden ter vervanging van een hoofdstuk uit de traditionele methode waarmee een docent werkt.

Op deze manier kun je het maatwerk leveren waar de docent naar op zoek is.

Wij wensen je veel plezier toe met het toepassen van deze traininsmodule en we horen graag jullie ervaringen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Voor vragen of opmerkingen over het MASS project in Nederland kun je terecht bij:

SME Advies
Leonie de Vries & Bregje van den Brand
Postbus 43016
3540 AA UTRECHT
Telefoon: 030-6358900

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.